Izmire Meteor Düştü - Q61vybk Z6cyfm : Temmuz 31, 2021 ağustos 1, 2021 i̇zmir'e meteor düştü !

Izmire Meteor Düştü - Q61vybk Z6cyfm : Temmuz 31, 2021 ağustos 1, 2021 i̇zmir'e meteor düştü !. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. İzmir'e meteor mu düştü ? Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi.

31 temmuz 2021 cumartesi saat: Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Istanbulgalactic.com olarak bütün izmire geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Izmir E Meteor Dustugu Iddia Edildi
Izmir E Meteor Dustugu Iddia Edildi from www.sondakikaturk.com.tr
Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. 31 temmuz saat 01.54'te gerçekleşen olaya ilişkin görüntülerde, gökyüzünü büyük bir cismin aydınlattığı. İzmir ve çevresinde meteor düşüşü görüldüğü 'iddia' ediliyor. Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası. Galactic haber havacılık ve uzay öne çıkar. Meri temmuz 31, 2021 okuma süresi: Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı.

Manisa'da meteor düştüğü iddia edildi.

Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. 'meteor düştü' iddiasına yönelik görüntüler i̇zmir, manisa ve ege bölgesi çevresindeki bazı illerde kaydedildi. Heyecan uyandıran görüntülere ilişkin sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. İşte, i̇zmir'e düştüğü iddia edilen meteorun o video. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. İzmir'e meteor mu düştü ? Son dakika haberine göre, i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Temmuz 31, 2021 ağustos 1, 2021 i̇zmir'e meteor düştü !

Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya. Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. İzmir'de vatandaşların çekip sosyal medyaya yüklediği görüntüler meteor mu düştü dedirtti. Galactic haber havacılık ve uzay öne çıkar. Henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Rc90qksrvnmk3m
Rc90qksrvnmk3m from pbs.twimg.com
İzmir'e büyük bir meteor düştüğü rapor edildi. Galactic haber havacılık ve uzay öne çıkar. Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. Dünyanın sonu mu geliyor ? Temmuz 31, 2021 ağustos 1, 2021 i̇zmir'e meteor düştü ! Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Antalya, adana, muğla, mersin, kayseri, manisa, osmaniye, balıkesir, kocaeli, sakarya.

Sosyal medyada i̇zmir'de meteor düştüğü iddiası üzerine binlerce paylaşım yapıldı.

31 temmuz da i̇zmir'de saat 1:54 civarında büyük boyutlarda bir meteor dikkatleri üzerine çekti. Meteorun gökyüzündeki anları videoya kaydedildi. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Görüntülerde bir cismin i̇zmir üzerinden atmosfere girdiği görülüyor. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. 31 temmuz 2021 cumartesi saat: Türkiye'de saat 01:45 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Dünyanın sonu mu geliyor ? Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. Son bir ayda olaymedya.com sitesinde 2.748.626 gösterim gerçekleşti. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor.

Kırmızı alanlar eksik veya hatalı girildi. İzmir'e gece yarısı meteor düştüğü iddia edildi. Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Galactic haber havacılık ve uzay öne çıkar.

Su4nlkc9m3xmgm
Su4nlkc9m3xmgm from llevanne.sirv.com
Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Istanbulgalactic.com olarak bütün izmire geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Meteorun düşme anı i̇zmir başta olmak üzere çevre illerde de görüntülendi. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 31 temmuz cumartesi gecesinde saat 01.54 civarlarında i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edilirken görüntüler sosyal medyada büyük bir ses getirdi. Birçok ile meteor düştüğü iddiası sonrasında meteor düştü mü, i̇zmir'e meteor mu düştü sorularının yanıtları aranıyor.

Dün gece saatlerinde i̇zmir'e meteor düştüğü iddiası.

İzmir'den görülen gök taşının yeryüzüne inmediğini vurgulayan dal, gökyüzünde parçalandığını dile getirdi. Göktaşı (meteor) düşmesi olduğu öne sürülen görüntülerin sonrasında bazı kişiler çektikleri. Sosyal medyada son saatlerin en çok konuşulan konular arasında meteor düştü iddiası yer alıyor. İzmir'e meteor düştüğüne dair iddialar sosyal medyayı karıştırdı. Peki, meteor düşmesi son dakika! Sabaha karşı saat 2 sularında i̇zmir 'de cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler sosyal medyada büyük paniğe yol açtı. Temmuz 31, 2021 ağustos 1, 2021 i̇zmir'e meteor düştü ! Meteorun gerçekten düşüp düşmediğine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadığını belirtmek gerekiyor. Dün gece saatlerinde gerçekleşen olayda gökyüzü birkaç. #izmirmeteor #meteordüştü #izmiremeteor the green meteor buzzes in izmir, turkey a green meteor was found near the city of izmir, turkey, and a loud nois. İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. Türkiye'de saat 01:54 sıralarında i̇zmir ve çevre illerde cep telefonu kameralarıyla çekilen görüntüler heyecanlandırdı. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor.